Zakk Sabbath

Zakk Sabbath

In Honor and Celebration 50 Years 'O Doom Tour

OZ

Price € 40,45*

Sold Out

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Zakk Sabbath

In Honor and Celebration 50 Years 'O Doom Tour

Support: DJ Matt Stocks

Zakk Sabbath is de one and only all-star Black Sabbath coverband met op zang en gitaar Zakk Wylde (Black Label Society en Ozzy Osbourne), bassist Blasko (Ozzy Osbourne, Rob Zombie) en drummer Joey Castillo ( Danzig, Queens of the Stone Age).

Op 13 Februari 1970 kwam het eerste Sabbath album uit en om deze 50ste verjaardag niet zomaar voorbij te laten gaan wordt op deze dag een beperkt aantal nieuwe exemplaren uitgebracht. Drie dagen later komt Zakk Sabbath een feestje vieren bij ons. Omcirkel dus 16 februari op je nieuwe kalender en zorg dat je deze niet mist!

Voor het concert kan je in de Cinema om 16:00 uur kijken naar de horrorklassieker 'Black Sabbath' uit 1963, de originele inspiratie voor de bandnaam. Om 18:00 uur is er een screening van 'Metal: A Headbanger's Journey' uit 2005 over stereotypering in metal met inleiding van muziekprogrammeur John van Luyn. De films zijn onderdeel van een special programma in het teken van 50 jaar Melkweg!

  • 18:00 VIP Meet & Greet
    19:30 Zaal open
    19:30 DJ Matt Stocks
    20:30 Zakk Sabbath
  • Tweet this
Zakk Sabbath - War Pigs (Official Music Video)

Melkweg recommends