Just confirmed

View all confirmations
Follow @Melkweg on Twitter

Published on

Icelandic indie rock band Mammút releases new album today!

'Kinder Versions' is the first English-language album of these passionate Icelanders. Their fourth album gets a international release by British independent record label Bella Union.

Read more

Published on

Astrid S brengt nieuwe video uit voor ‘Such a Boy’

De Scandinavische popheldin maakte een nieuwe video voor haar nummer 'Such a Boy' samen met regisseur Andreas Öhman en Noorse acteur Herman Tømmeraas.

Read more

Published on

Maartje Wortel schreef 'Terugkomen' bij het werk van Annegien van Doorn in Melkweg Expo

Er is altijd reden om meer te lezen. Daarom gaf Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam, Maartje Wortel de opdracht om een verhaal te schrijven. Maartje schreef 'Terugkomen', een verhaal over vertrekken door een reis met een cruiseschip te boeken. Ze putte inspiratie uit het werk van Annegien van Doorn: de expositie 'Costa Mediterranea' die nog t/m 30 juli te zien is in Melkweg Expo. Lees het verhaal hier!

Read more

Published on

Grunge pop four-piece Otherkin releases new video

REACT is the latest taster for Otherkin’s debut album, entitled ‘OK’, which will be released on 29th September. REACT is out on on all good streaming and download platforms.

Read more

Published on

Woeste dansende lijven in Melkweg Upstairs in juli en augustus

Dansliefhebbers opgelet! In de maanden juli en augustus heeft Melkweg een dansprogramma om je vingers bij af te likken. Julidans en Summer Dance Forever geven jong danstalent een podium in Melkweg Upstairs. Woeste, dampende lijven van internationale gezelschappen tot talent uit eigen land drijven zichzelf tot het uiterste in solo’s, trio’s en intiem programma. Dansers van P.A.R.T.S., een poëtisch dansstuk van vader en dochter of liever een breakdance duo en urban dance? Keuze zat!

Read more

Published on

Upstairs bar in handen van fotograaf Tobias Asser

Tobias Asser is een getalenteerde Nederlandse fotograaf die zijn leven documenteert. Zijn foto's gaan altijd over hemzelf. Ook als hij er zelf niet opstaat. Zolang ze maar niet perfect zijn, want in de krassen, vlekken en al dan niet onbewuste onvolmaaktheden kan hij zichzelf verstoppen. Van 1 t/m 30 juli vind je Tobias' werk terug in de Upstairs Bar van Melkweg.

Read more

Published on

Verplaatsing tramhalte lijnen 7 en 10

Sinds maandag 19 juni is de tramhalte van lijn 7 (richting Slotermeer) en lijn 10 (richting Westergasfabriek) verplaatst naar de Marnixstraat, ten hoogte van het Melkweg Cafe.

Read more

Published on

Leidseplein fietsvrij

De gemeente heeft de regels omtrent het parkeren van je fiets op en rondom het Leidseplein gewijzigd. Je mag je fiets parkeren in een vak of stalling, fietsen die op overige plekken staan geparkeerd of langer dan twee weken zijn gestald zullen verwijderd worden.

Read more


Our newsletter puts you up front

The newest shows, the latest Melkweg news and nice give-aways in your mailbox? Subscribe to the newsletter! Please note: Dutch language.

Cancel


Melkweg recommends

Declan McKenna

Eurosonic 2017, indiepop, Politically charged

Kate Nash

Made Of Bricks 10th Anniversary Tour

Foundations, Indiepop

ADE Beats 2017

Amsterdam Dance Event

ADE conference, Conference on hip-hop, bass and beats

Opening Sanja Marusic

Sanja Marusic

Surrealistic universe, Photography, Sanjas first solo exhibition


Events


Melkweg recommends