Just confirmed

View all confirmations
Follow @Melkweg on Twitter

Published on

Extra show Mezzoforte door verplaatsing naar Melkweg

Het optreden van de IJslandse funk-fusionband Mezzoforte kan op dinsdag 28 februari door verplaatsing van de Norht Sea Jazz Club naar Melkweg toch doorgang vinden. Tevens is er een extra show bijgekomen waardoor er weer tickets beschikbaar zijn!

Read more

Published on

Get in the mood voor WIRED met onze gloednieuwe 22tracks playlist!

Bij een nieuwe clubnacht, hoort een nieuwe 22tracks playlist! Bass local hero Brutuzz vangt de beats van onze nachten vol drum 'n bass, drubstep, grime en UK bass in een selectie tracks die je doen stuiteren.

Read more

Published on

MELKWEG ZOEKT NIEUWE COLLEGA'S

De Melkweg staat voor popcultuur in de breedste zin van het woord. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van de honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, exposities, films en festivals. In de Melkweg werken ongeveer 200 mensen. Met elkaar zorgen zij ervoor dat de 400.000 bezoekers die de Melkweg jaarlijks trekt een onvergetelijke avond hebben.

Read more

Published on

Blokkenschema Helemaal Melkweg online!

Bekijk het blokkenschema van Helemaal Melkweg op 18 februari hier.

Read more

Published on

Encore Festival bevestigt MIGOS als een van de headliners

ENCORE keert na drie uitverkochte edities terug met haar eigen festival op de NDSM-Werf in Amsterdam! Zojuist is bekendgemaakt dat voor deze vierde editie de Amerikaanse #1 hiphopsensatie MIGOS is bevestigd.

Read more

Published on

Vincent op Vrijdag & Melkweg slaan de handen in elkaar!

Vincent op Vrijdag & Melkweg bundelen de krachten van 23 t/m 26 februari 2017. Samen presenteren ze het beste van beide werelden: Melkweg en clubavond Encore brengen popcultuur, muziek en cultureel nachtleven naar het Van Gogh museum. Vincent op Vrijdag brengt beeldende kunst naar de Melkweg met een expositie én als thema tijdens Encore.

Read more

Published on

Nordic Delight Festival viert 15e editie in Melkweg Amsterdam

Zaterdag 22 april staat volledig in het teken van Scandinavië met livemuziek, een divers filmprogramma, aangevuld met fotografie, presentaties, workshops en culinaire hoogstandjes uit het hoge Noorden tijdens het Nordic Delight Festival. De eerste bevestigde artiesten die verdeeld over twee zalen optreden zijn het Deense trio CHINAH, de Zweedse band Grapell en het Einar Stray Orchestra uit Noorwegen.

Read more

Published on

Win kaarten voor MadNes Festival op Ameland!

Surfen, skaten, strand, gekte en een weekend lang de leukste bands, wie wil dat nou niet? Maak kans op combi-tickets voor het bijna uitverkochte MadNes Festival begin juli op Ameland en de pre-party in de Melkweg op 31 maart!

Read more


Our newsletter puts you up front

The newest shows, the latest Melkweg news and nice give-aways in your mailbox? Subscribe to the newsletter! Please note: Dutch language.

Cancel


Melkweg recommends

Zara Larsson

Electropop, Swedish pop singer, YouTube star

Mezzoforte

Fusion, Funk, Garden Party

Sold Out

Lil Yachty

Presented by Encore & Puna

Hiphop, King Boat, Phenomenon, Catchy

Opening: Benidorm - over wintertijd

Romi Tweebeeke

retirees, new subculture, epicureans


Events


Melkweg recommends