• Concert

6LACK

Since I Have A Lover Tour

SUPPORT: INDIA SHAWN

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 39,10
  • € 169 'LOVER' M&G VIP PACKAGE
  • € 104 'TALKBACK' VIP PACKAGE
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

17:15 Check-in Meet & Greet 17:45 Doors Meet & Greet 18:15 Check-in Early Entry 18:45 Doors Early Entry 19:00 Doors GA 20:00 India Shawn 21:00 6LACK

6LACK (uitgesproken als “black”) dook in 2016 op in de scène met zijn debuutalbum ‘FREE 6LACK’. Op dit album liet hij R&B, rap, trap en soul samensmelten tot een meeslepend geheel, met complexe producties en zijn rauwe, onwankelbare stem. 6LACK's zang- en rapvaardigheden gecombineerd met een duistere doch toegankelijke thematiek gooide hoge ogen in de muziekwereld. Dit najaar begint de superster aan zijn 'Since I Have A Lover Tour'! Na eerder uitverkochte shows in de UP en OZ, mag 6LACK binnenkort ook de Max van zijn lijstje strepen!

SUPPORT: INDIA SHAWN

India Shawn, de R&B zangeres en songwriter uit Los Angeles, maakt levendige en kwetsbare muziek die old-school productie mengt met West Coast pop, waarbij ze put uit haar ervaring als veelgevraagd songwriter voor artiesten als Chris Brown en Keri Hilson, voordat ze in 2022 haar debuutalbum "Before We Go (Deeper)" uitbrengt en haar EP uitbreidt met features van Anderson .Paak en Unknown Mortal Orchestra.