• Club
  • Concert

Milky Way Queer Party

Glow Up with Pride: Empowering LGBTQIA+ Teens

Tim den Besten / Alice Olsthoorn (dj-set) / Kelly Pump / Amir

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 11,50

19:30 Doors 19:30 AMIR 20:30 Kelly Pump 21:00 Alice Olsthoorn 22:30 Verwachte eindtijd

Ben jij tussen de 13 t/m 17 jaar, maar vooral: (curious) queer? Milky Way Queer Party is er speciaal voor jou! Een feest waar iedereen helemaal zichzelf mag zijn, en jij dus ook. Kom langs voor een fijne avond vol live dj’s, opzwepende muziek én een opvallende drag queen. De avond wordt gehost door niemand minder dan Tim den Besten, en verder op de line up staan niemand minder dan Alice Olsthoorn, Kelly Pump en Amir! 

Milky Way Queer Party is onderdeel van Pride & Prejudice. Ontdek hier meer!

LINE UP

TIM DEN BESTEN
ALICE OLSTHOORN (DJ-SET)
KELLY PUMP
AMIR

TIM DEN BESTEN
Heeft 'ie eigenlijk nog een introductie nodig? NPO-ster  Tim den Besten is televisiemaker en presentator maakte onder meer de documentaires Oudtopia en Gay-K. Daarnaast presenteert hij Beestieboys. Tim komt onze Queer Party hosten - be there dus! 
 

ALICE OLSTHOORN
Alice Olsthoorn werd populair als muzikant door virale hits als 'Fackboy' en 'Clownership', en won 'Beste nieuwkomer' bij The Best Social Awards. Sindsdien nam ze een serieuzere wending met haar muziek. Haar sound is geïnspireerd door het hyperpopgenre, populair gemaakt door Charli XCX, maar met een Nederlandse twist. Op haar laatste release 'Transtopia' vertelt ze verhalen over haar ervaringen als transpersoon in de mediawereld.

KELLY PUMP
Kelly Pump is een meid met spierballen. Deze prachtige én krachtige drag performer doet niets liever dan entertainen. Met haar vlotte babbel en prachtige looks pakt ze iedereen in. En als de muziek aan gaat, dan begint het feestje pas écht! Wat voor nummer Kelly optreedt, blijft altijd een verrassing; wordt het vandaag Dua Lipa, of tóch K3? Wat het ook wordt, je kan je ogen gegarandeerd niet van haar afhouden!

AMIR
Amir is een Caribisch-Libanese dj die gevestigd is in Amsterdam. Hen mixt genres als dancehall, pereo en hiphop met meer elektronische sounds als Braziliaanse funk, afro-Maghreb en dembow. Kortom: héél erg dansbaar! Amir is ook mede-oprichter van Transmission, een collectief in Amsterdam dat queer clubnachten organiseert die draaien om community building, healing en safer places creëren. 

Kom alvast in de mood met onze enige echte Milky Way Queer Party playlist!