A night with Bitbird

A night with Bitbird

Amsterdam Dance Event

OZ
Final Release:

Prijs € 34,05

Uitverkocht

Minimumleeftijd: 18+

Tickets for A night with Bitbird are also valid for Monstercat Uncaged and Confession & Future House Music. These event take place on the same date and the same time in the Max and Rabozaal.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

A night with Bitbird

Amsterdam Dance Event

Autolaser / Beaudamian / Deon Custom / Duskus / Droeloe / Eastghost / San Holo / Taska Black

bitbird's showcase tijdens ADE 2017 was een enorm succes, dus dat gaan ze tijdens ADE 2018 nog eens dunnetjes overdoen met zowel haar bestaande en haar nieuwe fans! bitbird staat te popelen om hun officiele showcase voor de twee keer op rij onder de pannen van de Melkweg te doen, en kunnen niet wachten om opnieuw een intieme en intense avond voor haar publiek te creeren. Met een goedgevulde en unieke lineup zal het jonge independent label, die onder andere San Holo onder haar vleugels heeft, haar diversiteit tentoonstellen tijdens een energy-packed feest die je nog lang bij zal blijven. 

Hoewel bitbird haar roots in de electronische muziek heeft, zijn haar artiesten niet gelimiteerd aan een specifiek genre. 'bitbird is all about love', schrijft het label. 'Love for music, love for arts, and especially love for our people.'

Goed nieuws! Je ticket voor A night with bitbird is tevens geldig voor Monstercat Uncaged én Confession & Future House Music. Deze events vinden plaats op dezelfde datum en dezelfde tijden in de OZ en Raboxaal. Dat zijn drie keiharde feesten voor de prijs van één! Heb je een ticket voor twee van deze events gekocht, dan kun je vóór 24 oktober een mail sturen naar info@melkweg.nl om het geld van het goedkoopste ticket terug te vragen. 

 • 23:30 Deon Custom
  00:15 Autolaser
  01:00 Taska Black
  01:45 San Holo
  02:30 DROELOE
  03:15 Eastghost
  04:00 Duskus
  04:45 BeauDamian
  05:30 CJ Campingstoel
  06:00 End
 • Spotify
 • Tweet this
San Holo - Light


Melkweg tipt