Against The Current

Against The Current

OZ

Prijs € 25,55*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Against The Current

Support: The Faim

Youtube-fenomenen Against The Current uit new York zorgen voor vrolijke shows gevuld met catchy songs geleid door de kleine frontdame met een grootse uitstraling Chrissy Costanza. Zij begon samen met Dan Gow en Will Ferri de jonge poprock band in 2011. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een hardwerkend trio met een gigantische fan schare. Hun debuut EP werd al snel opgevolgd met een all-acoustic EP, in 2015 leverden ze hun derde EP ‘Gravity’ af, en sprongen ze in het oog bij het gerespecteerde indie label Fueled by Ramen. Met een nieuwe labeldeal in de pocket gaven ze begin 2016 singles uit in afwachting van hun full length debuut In Our Bones, dat in mei 2016 het daglicht zag.

Nu komt de band weer terug naar Amsterdam, dus trek je dansschoenen uit de kast en kom springen op de vrolijke en aanstekelijk punky pop-rock songs van Against The Current in OZ!

  • 19:30 zaal open
    20:00 The Faim
    21:00 Against The Current
  • Tweet this

Melkweg tipt