Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen

OZ

Prijs €32,80*

Dit programma wordt volgens de coronarichtlijnen georganiseerd. Je dient daarom een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij de ingang. We volgen hierbij de actuele adviezen en regels van de overheid en het RIVM. Lees hier wat dat betekent voor jouw bezoek: www.melkweg.nl/jouwbezoek *** For this program a corona entry pass is required. We follow the guidelines of the government and RIVM. Here you can read what that means for your visit: www.melkweg.nl/en/yourvisit

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Anneke van Giersbergen

Support: Minka

Anneke van Giersbergen is een naam die eigenlijk geen uitleg behoeft. In 2019 vierde ze het 25-jarig jubileum van haar veelzijdige muziekcarrière en won ze de Buma Rocks! Export Award als succesvolste zangeres in het heavy-genre. Nog altijd herinneren fans haar als de zangeres van The Gathering, de progressieve metalband die ze veertien jaar geleden verliet. Daarna begon ze aan een succesvolle solo-carrière, zo werkte het multi-talent samen met artiesten als Devin Townsend, metalband Within Temptation, Arjen Lucassen (Ayreon), de Britse muzikant John Wetton en BLØF.

Begin dit jaar verscheen ‘The Darkest Skies Are The Brightest’ het 23e album in de carrière van muzikale duizendpoot Anneke, de titel verwijst naar de gedachte dat je juist in de donkerste dagen van je leven tot de helderste inzichten komt.

Anneke; "De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het boeken van optredens over de hele wereld, maar dat mijn nieuwe tour zou gaan starten met een rondje langs de mooiste Nederlandse poppodia stond voor mij al vast! Ik word tijdens deze concerten bijgestaan door een paar fantastische muzikanten en er wordt op dit moment al hard gewerkt aan een betoverend mooie lichtshow. Naast songs van het nieuwe album zal de setlist ook een aantal klassiekers bevatten. Ik kijk er zo ontzettend naar uit om jullie weer te zien!"

Zondag 24 oktober zal ze haar zuivere, hypnotiserende stem door Melkweg klinken.

  • 19:00 zaal open
    19:30 MINKA
    20:30 Anneke van Giersbergen
  • Tweet this

Melkweg tipt