AVEC

AVEC

Upstairs

Prijs € 13,60*

Gratis voor jaarleden

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

AVEC

support: Travis Is A Tourist

De uit Oostenrijk afkomstige AVEC maakt betoverende, duistere gitaarliedjes uit het hart. Haar EP ‘Heartbeats’ en eerste album ‘WHAT IF WE NEVER FORGET’ stonden vol reflecties op haar persoonlijke leven gewikkeld in fijne indie songs, soms melancholisch, maar vaak ook folky en upbeat. Haar nieuwe single 'Love' is alvast een voorproefje op het tweede album 'Heaven / Hell'. 

SUPPORT: TRAVIS IS A TOURIST

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt