• Concert

Azahriah

MAX

  • Prijs:
  • € 23 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De multi-instrumentalist Azahria komt naar Amsterdam! Nadat hij al naam maakte als een van bekendste content creators van Hongarije, besloot deze alleskunner om zijn dromen als singer-songwriter waar te maken. Azahriah's nummers zitten boordevol wijze teksten en pakkende melodieën, zijn altijd scherp en falen nooit om het publiek te voorzien van verrassende en vermakelijke inspiraties, van trap tot reggae, van oldschool Hongaarse klassiekers tot de nieuwste stijlen en genres.

Anno 2024 is hij een rijzende popster met shows op Europa's grootste muziekfestivals, waaronder Sziget, en weet hij de perceptie op Hongaarse popmuziek volledig te veranderen.