• Concert

B Young

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Zaal Open 20:00 Zakhar 20:30 S1mba 21:15 B Young

Rapper en singer-songwriter B Young komt naar Melkweg! In zijn tienerjaren luisterde Young voornamelijk naar Dancehall en Afrobeats, twee genres waar hij later mee experimenteerde in zijn eigen catchy tracks. Sinds 2017 groeit zijn following explosief! Zo bracht hij meerdere hits uit waaronder ‘Jumanji’, die maar liefst 8 weken de UK top 20 domineerde. In januari tourt B Young door Europa, en Amsterdam kon natuurlijk niet ontbreken!

Het voorprogramma is deze avond in handen van S1mba! In 2020 scoorde hij een enorme hit met debuutsingle Rover' die inmiddels meer dan 300 miljoen keer beluisterd is. Na zijn explosieve debuut bracht hij zijn allereerste EP uit, en werkt hij momenteel hard aan nieuwe muziek. Go check this gem out!