• Concert

BBNO$

SUPPORT: JACIN TRILL

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Jacin Trill 20:30 BBNO$

BBNO$ (baby no money) brak in Azië door met de track ‘Yoyo Tokyo’. Deze heeft hij inmiddels overal verwijderd, omdat de rapper naar eigen zeggen de track ‘niet goed genoeg vond’. BBNO$ scoorde daarna meerdere grote hits waaronder 'Edamame' in samenwerking met Rich Brian. Latest album' 'bag or die' is nog maar een paar dagen uit, maar de nieuwe tour mag alvast in je agenda! De Canadese rapper stond eerder al in de Upstairs, maar is nu klaar om op 4 april de Max op zijn kop te zetten. Get ready!

Het voorprogramma is deze avond in handen van niemand minder dan Jacin Trill. Met zijn unieke stemgeluid is Jacin niet alleen onderscheidend maar verspreidt hij ook een aura van positiviteit, zodoende de alias 'happytrillboy'.