Blossoms

Blossoms

OZ

Prijs € 17,05*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Blossoms

support: Keep Dancing Inc

Blossoms is terug met hun tweede album ‘Cool Like You! Emotionele eerlijkheid is het bindende thema van de opvolger van debut album ‘Blossoms’. Het album bevat electronische, synth led aspecten van hun bekende widescreen sound. Na Britt Awards en Murcery Prize nominaties zijn ze terug de studio in gedoken en hebben een mooie muzikale ontwikkeling gemaakt. Melkweg is trots om ze weer te mogen ontvangen!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt