Boy Pablo

Boy Pablo

Q-Factory

Prijs € 23

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus dien je naast een geldig ticket ook in het bezit te zijn van een negatief testbewijs. Via de website http://www.testenvoortoegang.org maak je een afspraak om je binnen 24 uur voor het evenement te laten testen. Deze test is gratis. Een negatieve testuitslag kan je vervolgens via de Corona Check App omzetten naar een testbewijs. Let op: vanwege de invoer van 1G dien je de Corona Check App te updaten om je testuitslag te kunnen uploaden! Dit is het verplaatste programma van 13 maart 2021 en 23 september 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Boy Pablo

Support: Inner Wave

Dit programma vindt plaats in de Q-Factory. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus dien je naast een geldig ticket ook in het bezit te zijn van een negatief testbewijs. Kijk hier voor meer informatie.

Boy Pablo komt naar Amsterdam! De jonge Noorse sensatie met Chileense roots (echte naam Pablo Muñoz) focust in zijn songs op vreugde en verdriet, waarmee hij het ultieme coming-of-age verhaal vertaalt. En als je zijn slackerpop met speelse gitaarspel hoort, is het zeker niet vreemd dat zijn songs worden vergeleken met Mac DeMarco. Boy Pablo's langverwachte debuutalbum "Wachito Rico" is nu uit, waarop hij treffend zingt over de zenuwen die bij een nieuwe liefde komen kijken en volwassen worden.

Support: Voorafgaand aan de show van Boy Pablo kan je de smaak alvast te pakken krijgen met de dromerige indiepop van Inner Wave. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt