Broken Brass

Broken Brass

Upstairs

Prijs € 11,50*

Verplaatst

Dit programma kan door de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus op deze datum niet doorgaan. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Broken Brass

Het programma is verplaatst naar een nader te bepalen datum. Zodra de nieuwe datum bekend is, ontvang je een e-mail. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Uiterlijk 31 maart krijg je van ons per mail meer informatie over wat je kunt doen als je onverhoopt niet kunt op de nieuwe datum. We zijn helaas niet in de gelegenheid om hier direct meer duidelijkheid over te verschaffen, gezien de uitzonderlijke situatie die is ontstaan doordat we ons complete programma hebben moeten opschorten tot en met 6 april. Dit vanwege eerder genomen maatregelen met betrekking tot het indammen van het coronavirus.

Broken Brass is next level brass music. Energiek en explosief. Ze mixen de aanstekelijke brass sound met de flow van hiphop, de drive van electropunk en de energie van rock 'n' roll. Guitars go to 10, horns go to 11! Tijdens deze uitgebreide clubtour presenteren ze de Nieuw-Zeelandse zanger/trombonist Isaac McCluskey, bekend van o.a. Knars(etand) en Roots Rising. Op het podium zal zijn rocknroll-mentaliteit het randje van – de 9 man sterke - Broken Brass een gevaarlijk stuk scherper maken. Met meerdere uitverkochte clubtours in Engeland én uitverkochte shows in Nederland tijdens de vorige tour is het glashelder: Broken Brass blaast iedereen omver!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Spotify
  • Tweet this
BROKEN BRASS LIVE SHOWS RECAP (2019 first half)

Melkweg tipt