Chuck Ragan

Chuck Ragan

OZ

Prijs € 25,90*

Tickets

Dit is het programma dat oorspronkelijk gepland stond op zondag 6 december, en daarna vanwege maatregelen omtrent het coronavirus is verplaatst naar zondag 16 mei 2021 en wordt nu verplaatst naar woensdag 4 mei 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Chuck Ragan

Support: Chris Cresswell

De naam Chuck Ragan behoeft voor geen enkele punkliefhebber uitleg. Hij brak namelijk door als frontman het geliefde post-hardcore outfit Hot Water Music uit Gainesville voordat hij in 2007 zijn eerste soloalbum uitbracht. En die solo carrière gaat hem ook prima af want Chuck laat met zijn rauwe vuige stem, directe teksten en zijn voorliefde voor eerlijke, traditionele americana ook buiten de punkrock scene menig hart sneller kloppen. De smaak van het touren heeft hij gelukkig ook nog steeds goed te pakken, zo was hij onlangs nog in Europa met Hot Water Music en staat er voor het eerste deel van 2020 nog een Amerikaanse leg met deze club op de planning. 

Begin 2022 heeft Chuck alvast geblokt voor een solo tour waarbij onze geliefde punktroubadour Melkweg niet zal overslaan.

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt