• Concert

The Comedy Store

FINLAY CHRISTIE / SALLY-ANNE HAYWARD / STEPHEN GRANT

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75
  • Gratis voor jaarleden
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:00 Doors 20:10 Stephen Grant 20:35 Sally-Anne Hayward 21:25 Finlay Christie Presented by MC Zuva Martens

Liefhebbers van stand-up comedy opgelet, The Comedy Store komt naar onze hoofdstad! In Groot-Brittannië geroemd tot "de broedplaats van alternatieve comedy", heeft The Comedy Store al de carrières van diverse fameuze stand-up sterren gelanceerd, waaronder Eddie Izzard, Michael McIntyre en Jimmy Carr.

Het succesvolle comedyformat heeft nu een terugkerende avond in Melkweg! Join ons op 6 mei voor een avondje pure, ongerepte komedie met het beste dat de Britse scene te bieden heeft.

“Still the greatest and most influential comedy club on the planet.”

Time Out

Finlay Christie
Deze levende definitie van jong geleerd, oud gedaan begon al op zijn zevende met komedie, en won op 19-jarige leeftijd de prestigieuze So You Think You're Funny-competitie. Nu treedt Finlay Christie op in comedy clubs door heel de UK. Zijn sketches zijn immens populair, met meer dan 100 miljoen views op YouTube en TikTok. Zijn serie "When they go to a foreign country in a Hollywood film" is te zien geweest op LADBible, UrbanTV, It's Gone Viral en Al Jazeera. Een rijzende naam die je niet wil missen!

Sally-Anne Hayward
Deze bekroonde comedian, schrijver, en compere is regelmatig host bij The Comedy Store en Glastonbury Festival. Dankzij talloze shows in Edinburgh heeft Sally-Anne een arsenaal aan materiaal met slimme observaties en scherpe punchlines. Sally-Anne heeft over de hele wereld opgetreden voor o.a. Sarah Millican, Russell Howard, Russell Kane, Hal Cruttenden en Suzi Ruffell opgetreden. Als co-host van de podcast Spit or Swallow met Lou Conran verwerkt ze graag een liefde voor wijn, beroemde gasten en dronken verhalen.

Stephen Grant
Stephen Grant is een van de grappigste, hardst werkende en meest gerespecteerde komieken van het Verenigd Koninkrijk! Of hij nu animaties inspreekt, tv-publiek opwarmt of radioshows presenteert; Stephen slaagt er áltijd in de lachers op zijn hand te krijgen. Hij bezit een energie en intellect die samen de perfecte ervaren gastheer en entertainer maken voor elke show. Zijn snelheid en dynamiek creëren een magische energie waardoor het publiek in vervoering raakt en aan zijn lippen hangt.