Conway the Machine

Conway the Machine

Max

Prijs € 23*

Uitverkocht

VIP Meet & Greet Experience - SOLD OUT

Prijs € 57,50

Bij dit programma gelden geen coronamaatregelen en is ook geen testbewijs nodig.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Conway the Machine

Support: DJ Turne

Met een legendarisch rags to riches verhaal, heeft de New York native een sterke eigen weg gebaand onder zijn Griselda Records-tegenhangers, Westside Gunn en Benny the Butcher. Opgericht in 2012, heeft het label/collectief enorm succes geboekt binnen Hip Hop, waaronder een nominatie voor Beste Groep bij de 2020 BET Awards.

Zijn laatste album ´La Maquina´ bevatte gastbijdrages van o.a. 2 Chainz en Ludacris, evenals zijn Griselda-tegenhangers, en werd positief ontvangen door Pitchfork. Zijn inspanning uit 2020, ´From King to a God´, was te zien op meerdere 'Best of 2020' met beschrijvingen in Pitchfork, Complex en The Source. Zijn single "Bang" uit 2019 met Eminem heeft tot nu toe meer dan 7 miljoen streams op Spotify. In 2020 kopte hij met zijn medeleden de Griselda Tour en in december 2020 gaf hij een virtueel concert op Tidal met meer dan een miljoen views. Deze wil je niet missen!

De support is in handen van DJ Turne! De legendarische hiphop dj uit Amsterdam staat bekend om zijn tight mixing en scratch skills. Hij weet daarnaast precies wat de crowd nodig heeft. Een voorproefje is te beluisteren in zijn wekelijkse Sublime WeekendMix. De perfecte warm up voor Conway The Machine!

  • 19:30 Zaal open
    19:30 DJ Turne
    20:30 Conway The Machine
  • Tweet this


Melkweg tipt