Creeper

Creeper

OZ
€ 13,50 + lidmaatschap
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Creeper

Supports: Puppy / Milkteeth

Als je om een band niet heen kon het afgelopen jaar, is het om de Britse horrorpunk band Creeper. Zo brachten ze hun derde EP 'The Stranger' uit, stonden ze al twee keer in Melkweg als support van Neck Deep en Pierce The Veil, en gooiden ze hoge ogen met hun single "Suzanne" van het in maart te verschijnen debuutalbum 'Eternity, In Your Arms'. Met het horror-thema, herkenbare logo, energieke liveshows en bezwerende vocalen van Will Gould heeft de band al een echte cult om zich heen verzameld en zijn de vergelijkingen met de legendarische Misfits niet van de lucht. Desondanks is de band pas sinds 2014 aan de weg aan het timmeren, maar sindsdien gaat het hard met de dame en heren!

De pittige grungerock van Puppy opent de avond vanavond. De Britse band leverde dit jaar de 'Vol II' EP af en presenteerde de geniale videoclip voor "Arabella".

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 18:30 Zaal open
    19:00 Milk Teeth
    20:00 Puppy
    21:00 Creeper
  • Tweet this
Puppy


Melkweg tipt