• Concert

Daði Freyr

support: Florence Arman

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 18,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

19:00 Zaal open 19:30 Florence Arman 20:30 Daði Freyr

SUPPORT: FLORENCE ARMAN

Fans van het Eurovisie Songfestival opgelet, want de Ijslandse synthpopsensatie Daði Freyr komt volgende lente naar Amsterdam! Zijn upbeat inzending van vorig jaar, Think About Things werd met soepele synths en zwaar aanstekelijke discopop een onverwachte viral hit, goed voor meer dan 100 (!) miljoen streams wereldwijd. Net zo iconisch zijn ook de bijbehorende quirky dans moves in turquoise slobbertrui, op TikTok al flink beoefend door Eurovision-fans. Dit jaar is Daði terug met een nieuwe onweerstaanbare tracks, waaronder 10 Years and Clear My Head. Na een fabuleus optreden op Eurovision dit jaar, is een uitgebreide tour niet meer dan logisch voor deze razendpopulaire act.


 

Support: Florence Arman
Florence Arman is geen vreemde meer in de popwereld: ze werkte eerder al samen met onder andere The Kooks en Rhys Lewis. In april komt ze jullie alvast klaar maken voor Daði Freyr met haar poppy indie songs. Check zeker haar nieuwste single Fever!