De Witte Kunst

De Witte Kunst

EP Release / HIFI sessies

Max

Prijs € 12,65*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

De Witte Kunst

EP Release / HIFI sessies

De Witte Kunst is een Nederlandse muziekgroep, bestaande uit multi-instrumentalist Lyckle de Jong en schrijver/zanger Koen van Bommel. Hun liedjes gaan over dromen van een betere wereld, de angst om aangeraakt te worden en hoe je nou eigenlijk een plekje voor jezelf kunt creëren in deze chaotische wereld. Het resultaat is een manifest dat eerder vragen oproept dan ze beantwoordt, en het is goed mogelijk dat je als luisteraar in een staat van verwarring terechtkomt. Waarvan akte!

Dit programma maakt deel uit van de Melkweg HiFi Sessies. Tijdens de Melkweg HiFi Sessies presenteren we de beste elektronische muziek met diverse live performances, dj’s, producer talks, beat cyphers en meer. Dit in een intieme setting, waarbij ons soundsystem alle ruimte krijgt om de frequenties en bass-trillingen tot in je diepste vezels te laten doordringen. Ervaar geluid in zijn puurste vorm, zoals je hem tijdens een reguliere dansavond nooit hebt ervaren!

Jouw bezoek aan Melkweg
We ontvangen je graag! Wij volgen de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dat betekent dat er een aantal dingen zullen veranderen aan jouw bezoek. Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Bereid je goed voor en lees hier alles wat je moet weten over jouw bezoek.

De Witte Kunst - Virtuele Wereld


Melkweg tipt