• Concert

Drain Gang

support: Varg2TM - Sandor Dayala

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 18 februari. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum. // Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent. Engels: This show is sold out, there are no tickets available anymore through are official selling partner Ticketmaster. Please pay attention: a lot of frauds are active on several buying platforms. We recommend only buying tickets from people you know

19:00 Zaal Open 20:00 Varg2TM 21:00 Drain Gang

Dit is het verplaatste concert van 18 februari. 

Het Zweedse Drain Gang, bestaande uit leden Bladee, Ecco2k, Thaiboy Digital, staan aan de wieg van een nieuwe muziekstroming dat wereldwijd zijn tentakels uitwerpt. In 2014 kwam hun obscure en futuristische r&b bovendrijven in de hiphopscene, en al snel ontpopten ze zichzelf als een ware cult in de muziek- en modewereld. 

Drain Gang verkoopt wereldwijd, zij aan zij met Yung Lean & Sad Boys, venues uit en ze hebben miljoenen streams in hun achterzak. Hun sound ontwikkelt constant, maar autotuned vocals op zware beats voeren de boventoon, geladen met een overvloed aan bas, dodelijke melodieën en gebroken ritmes. In 2017 stonden ze voor het laatst gezamenlijk in onze Upstairs en ditmaal is Drain Gang op 18 feb als collectief te zien in onze Max! 

Lees meer