Faces On TV

Faces On TV

Upstairs

Prijs € 17,25*

Verplaatst

Dit programma is verplaatst naar 12 oktober. Kaartkopers zijn per mail geïnformeerd over de verdere afwikkeling.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Faces On TV

Jasper Maekelberg van Faces on TV kan alles. Niet enkel was hij één van de drijvende krachten achterWarhaus, als producer of mixer werkte hij ook mee aan zowat alle interessante Belgische releases van de laatstejaren: Balthazar, Bazart, J. Bernardt,Tsar B, Sylvie Kreusch, u zegt het maar.Een stad, een zaal, een afterparty. Je weet niet meer of het dag of nacht is en waarom dat überhaupt ooit ietsuitmaakte. De dagen verglijden in elkaar en je glijdt gewoon mee. Dat is de wereld van ‘Womba'. Want hetnummer is door het quasi onophoudelijke touren dan wel geschreven achterin de tourbus, toch hoor je meteenhet geknetter van een muzikale alleskunner die barst van de creativiteit.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this


Melkweg tipt