• Club

Fiesta Macumba

PARTY LATINO STYLE

▸ MAX: Fiesta Macumba Soundsystem, toda la noche! ▸ OZ (Salsa, Bachata & Merengue): DJ Latin Master

MAX OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19 late
  • € 16,50 early (SOLD OUT)
  • € 18 regular (SOLD OUT)
  • Minimumleeftijd 18+

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

De laatste editie was een groot succes en raad eens? We zijn terug met een knal! Noteer vrijdag 9 februari in je agenda, want de heetste Fiesta in Nederland is terug! Maak je klaar voor een avond vol met de heetste Reggaeton, Salsa, Bachata, Merengue y mucho más! Buenas vibras ONLY, dus mis het niet! 

Fiesta Macumba maakt al jaren door heel Nederland het nachtleven onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Música Latina, van toen en nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: reggaeton, cumbia, salsa, merengue, bachata, dancehall, latin hiphop… Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat!

LINE-UP:
▸ MAX: Fiesta Macumba Soundsystem, all night long! 
▸ OZ (Salsa, Bachata & Merengue): Lalo El Bandido + Latin Master + Workshop by: Yasmin Fatih Blokland