Finntroll

Finntroll

OZ

Prijs € 28,75*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van donderdag 18 maart, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Finntroll

Supports: Skalmold

Finntroll combineert de duistere wereld van blackmetal met de vrolijkheid van Finse polka tot een uiterst vermakelijk geheel. Alsof een bende bezopen trollen met hun een vrolijk deuntje proberen te zingen met een strot waar de gemiddelde Ork jaloers op zal zijn. In de ‘folkmond’ wordt deze even bizarre als unieke dansbare muziekcombinatie ook wel ‘humppa’ genoemd.

Aangenomen wordt dat de trollen van de Noordse folklore reusachtige lelijke en onvriendelijke bovennatuurlijke wezens zijn met een enorme kracht en eetlust. Finntroll is echter vooral gevreesd voor hun onblusbare dorst naar drank.

Deze Finse trollenbende slingerde zojuist de eerste single van het (heel) langverwachte zevende studioalbum de duistere wereld in.  Hun eerste album in zeven jaar! "Vredesvävd" zal het daglicht zien op 18 september, de titel vertaalt zich naar "Wrath-woven", wat treffend aanduid waar deze intens heftige, brute sombere plaat over gaat.

Woensdag 10 november komt dit zooitje ongeregeld naar Amsterdam. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
  • Tweet this

Melkweg tipt