• Concert

Flavien Berger

support: Fehdah

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

19:30 Doors 20:00 Fehdah 21:00 Flavien Berger

Statement:

Dear friends, 

Unfortunately, I will not be able to perform the concerts scheduled this week in Amsterdam-Melkweg, Hamburg-Banhof Pauli and Berlin-Pitchfork Festival, because of Covid-19.

I am ill and unable to sing at the moment.

We are doing out best to reschedule these shows as soon as possible.

Very sorry to everyone who had bought their tickets for this week, I hope to be back very soon.

Thank you for your support.

 

Flavien Berger, de getalenteerde singer-producer combineert aangename elektronica met Franse chansons. Zingend over liefde, feest en het leven betovert hij je met zijn synths en drummachines. Het resultaat is een onmiskenbaar geluid dat zowel verrassend als uitermate dansbaar is. Luister naar hits als "La Fête Noire", "88888888" en "Contre-Temps" en je hoort dat het een bijzondere avond belooft te worden. Dit jaar verscheen zijn nieuwe album 'Dance Cent Ans' en klinken de liedjes fris alsof hij zijn stem weer opnieuw heeft uitgevonden voor ons plezier.

 

 De show wordt geopend door Ierse afro-zangeres en multi-instrumentalist Fehdah, die een nieuwe vorm van hiphop-electro produceert. Fehdah is supported by Liveurope: het eerste Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.