Fleshgod Apocalypse

Fleshgod Apocalypse

Amsterdam MetalFest

Max

Prijs € 25,55*

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Fleshgod Apocalypse

Amsterdam MetalFest

Obscura / The Charm The Fury / Hideous Divinity / For I Am King / Onegodless

Op vertoon van je ticket voor Amsterdam MetalFest mag je helemaal gratis een +1 meenemen. 
Jouw gast hoeft dus ook geen lidmaatschap aan te schaffen.

Het derde weekend van mei zal er in De Max van de Amsterdamse Melkweg een nauwkeurig geassembleerde (inter)nationale line-up staan, met op het menu een weelde aan metal. Symfonisch, technisch, melodieus en stoner-groove - de klanken die op 19 mei de gehoorbeentjes doen dansen komen van heinde en verre. Amsterdam Metalfest wordt dit jaar gesteund door Buma ROCKS!

Headliner Fleshgod Apocalypse bewijst dat ‘death metal’ en ‘symfonie' een knappe samensmelting kan zijn. Dit gecombineerd met hun Italiaanse theatrale bravado, belooft een spectaculaire afsluiter van de avond te worden.

Het uit Duitsland afkomstige death metal viertal Obscura beklimt hiervoor het podium en bezit een technische tovenarij die grenst aan virtuoos, zoals goed te horen op de hooggewaardeerde Akróasis (Relapse Records, 2016).

Voor The Charm The Fury is dit een thuiswedstrijd! Na een jaar gevuld met high-profile supportshows in zowel binnen- als buitenland, is dit melodieuze metalcore viertal eindelijk terug in eigen stad. De eerste helft van de avond is gevuld met de brute death metal van Italiaanse Hideous Divinity, het ook-Amsterdamse melodeath outfit For I Am King en als ijsbreker de groovy-sludge-blues van Onegodless.

 • 16:00 zaal open
  16:30 Onegodless
  17:15 For I Am King
  18:05 Hideous Divinity
  19:10 The Charm The Fury
  20:20 Obscura
  21:35 Fleshgod Apocalypse
 • Spotify
 • Tweet this
FLESHGOD APOCALYPSE - The Violation (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Melkweg tipt