• Concert

Floating Points

Amsterdam Dance Event

MAX

  • Prijs:
  • € 28,75 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

De tickets voor de ADE show van Floating Points waren razendsnel uitverkocht, dus voegen we een extra datum toe op vrijdag 15 november!

Er lijkt niets te zijn wat Sam Shepherd, beter gekend als Floating Points, niet kan. De Londenaar werd gezegend met uitstekende skills aan de piano én achter de draaitafels, staat bekend om zijn vooruitstrevende DJ-sets, maar verdiende ook zijn strepen als genreoverschrijdend producer. Sinds zijn eerste ep Vacuum, een jazzy houseplaat die 15 jaar nog altijd populair is in de dj-gemeenschap, richtte hij Eglo Records op. De releases werden steeds muzikaler, met higlights als 'Nuits Sonores' en 'People's Potential'. Na uitstapjes in de jazz, ambient en elektronica is de nieuwste Floating Points release 'Del Oro' weer een regelrechte dansvloer kraker. In september verschijnt zijn volgende album 'Cascade' en daarmee gaat de Brit op tour met een speciale Live A/V show.

Floating Points Instagram