Free Heri Heri For All

  MILK

   In aanloop naar Keti Koti doet ook de Melkweg mee aan Free Heri Heri For All. Op deze dag herdenken en vieren wij de afschaffing van de slavernij. In samenwerking met KIP Republic delen we op zondag 30 juni gratis traditionele maaltijden uit in ons café MILK. Door samen te genieten van dit lekkere eten kunnen we op een verbindende manier de afschaffing herdenken en vieren met kunst, cultuur en nieuwe ontmoetingen. Iedereen is welkom bij ons aan tafel! Dit jaar hebben de collega’s van de Melkweg de maaltijden zelf bereid en ingepakt.

   SING-A-LONG SIP & PAINT

   Het thema van het vijfde jaar van dit project is geïnspireerd op Artikel 1 van de Grondwet: Vrijheid. Dit thema wordt ook gevierd tijdens de Sing-A-Long Sip & Paint van The Natural Hairclub in MILK. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je samen met anderen kunstwerken maakt die dit belangrijke thema vieren. Onze getalenteerde instructeurs staan klaar om je te begeleiden, of je nu een ervaren schilder bent of voor de eerste keer een kwast vasthoudt.

   Geniet van een ontspannen sfeer, heerlijke drankjes en muziek terwijl je je eigen meesterwerk creëert. Dit is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, nieuwe mensen te ontmoeten en de vrijheid te vieren.

   DJ Jermaine Anthony verzorgd de meezingers en Charmaine Nelson is de MC van de avond.

   Kaartje zijn 25,- euro exclusief servicekosten  voor de canvas, paint supplies en welkomst drankje via onderstaande button.

   Daarnaast vindt er in de Expo een ondernemersmarkt plaats met 10 stands, waar je unieke producten van getalenteerde makers kunt ontdekken. Kom langs, vier vrijheid, geniet van kunst en cultuur, en steun lokale ondernemers.

   Ondernemersmarkt:

   Op 30 juni van 15.00 tot 20.00 uur viert de Melkweg Expo Keti Koti met een speciale Ondernemers Markt. Dit is jouw kans om te genieten van een bruisende middag vol cultuur, creativiteit en unieke producten. Ondersteun onze talentvolle zwarte makers en ontdek een divers aanbod van boeken, mode, kunst, en heerlijke lekkernijen.

   Deze markt biedt niet alleen de perfecte gelegenheid om prachtige producten te kopen, maar ook om de verhalen en passies achter deze ondernemingen te leren kennen. Het zijn vooral zwarte ondernemers die hun innovatieve en culturele producten presenteren, wat zorgt voor een rijke en inspirerende ervaring.

   Laat je verrassen door de creativiteit en diversiteit, en vier Keti Koti met ons op een betekenisvolle manier. Mis het niet – kom langs, ontdek, en steun deze geweldige ondernemers. Samen maken we er een onvergetelijke dag van!

   Er zijn nog een paar open plaatsen voor ondernemers. Voor meer informatie neem contact op via info@naturalhairclub.nl

   Dit is een samenwerking van The Natural Hair Club en You Got Served.