• Concert

FRSH

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:00 D-Train 19:45 Hakmadafack 20:30 Mensa Live 21:00 FRSH

In 2016 maakte FRSH zijn debuut als onderdeel van de rapformatie De Fellas. Twee jaar later bracht FRSH zijn soloalbum ‘Alleen maar Gezeik’ uit, dat direct goed ontvangen werd in de Nederlandse hitlijsten. Op 17 mei is het tijd voor FRSH zijn allereerste headline show! Dankzij hits als 'Tis Oke Mop', 'Ff Lekker Zo', 'Niemand' en 'Intuïtie' heeft hij zich stevig gevestigd in de Nederlandse muziekscene.

De show in onze Max zal volledig in het teken staan van zijn recente album ‘Bloed, Zweet en Champagne’, dat onlangs de gouden status behaalde. Verwacht een avond vol energie, onvergetelijke hits en een unieke sfeer, zoals alleen FRSH dat kan brengen.