• Concert

Giannis Aggelakas

Londino Amsterdam & Berolino

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 39,10 regular
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

**De ticketprijs bestaat uit 34,00 voor een regulier ticket, aangevuld door 5,10 servicekosten en een Melkweg-lidmaatschap van 4 euro.

19:00 Doors 19:30 Rebetikos Against the Machine 20:30 Giannis Aggelakas

Giannis Aggelakas is een Griekse zanger, muzikant en dichter. De optredens van Giannis Aggelakas & 100°C zijn meer een feest dan een concert. Allemaal creatief, subversief en vooral rusteloos, slepen ze ons mee op een reis die begint met de band "Tripes" en eindigt met zijn meest recente plaat "Echo Kefia", die werd uitgebracht in 2022.

Giannis werd bekend als zanger van de invloedrijke rockformatie Trypes en heeft sinds hun uiteenvallen verschillende samenwerkingen en discografieën uitgebracht. Hij heeft ook muziek geschreven voor films en documentaires en heeft zelfs een kleine rol gespeeld in de film "Soil and Water" en een hoofdrol in de film "The loser takes all". Naast zijn muzikale carrière heeft hij ook verschillende dichtbundels gepubliceerd. In 2000 publiceerde hij de bundel "Voor het hart van een beest 1985-2000" welke al zijn songteksten en interviews bevat. In 2023 kwam zijn laatste boek “The tiger, the crow and the god” uit.

Op 25 maart kom de Griekse zanger naar Amsterdam voor een show in onze Max.