Glints

Glints

Upstairs

Prijs € 13,80*

Verplaatst

Dit concert is verplaatst naar 12 november, vanwege ziekte. Reeds gekochte tickets en lidmaatschappen blijven geldig. Mocht je onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan is het mogelijk om restitutie aan te vragen bij Ticketmaster via http://bit.ly/TicketmasterContactMW.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Glints

Deze show wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Eindelijk is het zover, na verschillende ep's en kleine releases komt Glints met zijn eerste soloalbum, daarvan hoorde wel al de eerste track 'Lemonade Money'. Jan Maarschalk Lemmens, de Antwerpenaar met Britse roots en de man achter Glints, verzoent hiphop, elektronica en pop. Na een succesvolle festivalzomer komt hij naar Melkweg voor een knallende releaseparty. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt