Gojira

Gojira

Max

Prijs € 34,50*

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Gojira

Support: Hacktivist

Gojira uit Frankrijk maakt brute technische metal in de stijl van Messuggah, Lamb Of God en onze eigen Textures. De band is al ruim twintig jaar actief, waarvan de eerste vijf jaar onder de naam Godzilla. Ze hebben tour support gedaan voor de groten der aarde als Alter Bridge, Slayer en Mastodon maar heeft inmiddels zelf het status van headline act binnen weten te harken.

Dertien jaar geleden brak het kwartet door met het album ‘From Mars To Sirius’. Hun zesde en laatste album ‘Magna’ verscheen in 2016 en is hun meest ingenieuze en toegankelijke werk tot nu toe, zonder dat de brute kracht verdwenen is. 

Live gaat de band ook voor extremen: het is op en top technisch, tekstueel sterk, kneiterhard en beschikt over een feilloze instrumentbeheersing. Het beste zie je ze live in een popzaal, zoals woensdag 19 juni in de Melkweg. 


Melkweg tipt