Gowtu 1 Year Anniversary

Gowtu 1 Year Anniversary

Upstairs
voorverkoop:

Prijs € 11,50

deurverkoop

Prijs € 15

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Gowtu 1 Year Anniversary

T.B.A.

Happy birthday Gowtu is geboren. Dies na Gowtu: die vibe, die gezelligheid, die chemie, Surinaamse roots - dit is wat we nodig hebben.

Hiep hiep hoeree! Dit is die surinaamse fasi. Gowtu 1 Year Anniversary is in aantocht, dat betekent groot genieten en zwaar chillen!!

Gowtu is het nieuwe surinaamse concept, die festivals, poppodiums en de top van Nederlandse clubs zal betreden. Samen met percussie ondersteuning & de beste Caribische dj’s uit Amsterdam bieden wij jou net het extra live gevoel op zowel urban en surinaamse tracks Weinig licht

Je weet het alleen als je er bij was. Feesten die het dag licht niet kunnen verdragen, wassen op opzwepende ritmes, heupen die draaien en de ramen die zweten. Gowtu heeft zijn roots op deze huis en zaal feesten, waar op muzikale wijze de roots van de Surinaamse kawina wordt gevierd. Tijdens Gowtu maken wij een mix van deze underground feesten, met de urban sound waar alle jongeren nu van kunnen genieten. Gowtu neemt je mee naar het binnenland van Suriname tot aan de binnenstraten van grootstedelijk Nederland.

Hip Hop * Kawina * Afrobeats * Awasa

LA ROUGE X GIO - GEEN ANDER VOOR MIJ (OFFICIAL VIDEO)

Melkweg tipt