• Concert

grentperez

support: Latir

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 17 september 2023. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. *** Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

18:00 VIP1 Doors 19:00 VIP2 Doors: Early Entry 19:30 Doors 20:00 Latir 21:00 grentperez

Dit is de verplaatste show van zondag 17 september. 

De 21-jarige grentperez maakt charmante altpop, geïnspireerd door karaoke, vintage bossanova en moderne R&B. Aangemoedigd door zijn oudere broer en zus, groeide Grentperez snel van virale YouTuber tot ontluikende bedroompop-ster. Nadat hij zijn songwritingkunsten had aangescherpt, werd zijn ontegenzeggelijk mooie debuutsingle "Cherry Wine" (2021) een internationale sensatie.

Met meer dan 250 miljoen luisterbeurten op streamingplatforms, een multi-continentale tournee en opmerkelijke steun van smaakmakers als Triple J, NPR Music, MTV, KCRW, DIY, Wonderland en The Line of Best Fit staat grentperez aan de vooravond van iets groots. Redenen genoeg waarom wij enorm uitkijken naar zijn show in de OZ!