Hällas

Hällas

Upstairs

Prijs € 16,10*

Verplaatst

Gratis voor We Are Public

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 13 maart 2020 naar 23 september 2020 en 22 november 2021, en wordt nu verplaatst naar 30 juli 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement is verplaatst

Hällas

Als je aan de realiteit wilt ontsnappen en de waanzin wilt ontvluchten stap dan in de avontuurlijke fantasiewereld die Hällas heet. Dit is de ervaring die de band graag wil overbrengen op hun publiek. Het Zweedse kwintet combineert progressieve jaren 70 geïnspireerde rock met een dynamische mix van vroege heavy metal en folk.

Het nieuwe album Conundrum, dat op 31 januari 2020 werdt uitgebracht, is het derde en laatste deel van een trilogie en misschien wel hun meest gevarieerde en complexe werk tot nu toe. Maandag 22 november 2021 komen ze naar Amsterdam, wees welkom tot een avontuur dat je nooit zult vergeten.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. Melkweg tipt