• Concert

Haluk Levent

SANATOLIA ENTERTAINMENT presents HALUK LEVENT EUROPE TOUR 2022

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 44,85
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

NB: dit is de verplaatste show van Paradiso van 4 december 2021. Kaarten en gekochte lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum in de Melkweg.

19:00 zaal open 20:00 Haluk Levent

Dit is de verplaatste show van Paradiso van 4 december 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum in de Melkweg.

De Turkse zanger Haluk Levent is al jaren een van de grote sterren binnen de anatolische rock. In de jaren '90 zette hij met albums als 'Yollarda' en 'Bir Gece Vakti' het genre waarin Westerse pop en Anatolische volkmuziek samenvloeien wereldwijd op de kaart. Tot op de dag vandaag is Haluk Levent nog steeds een van de meest succesvolle zangers in deze muziek. Komende lente komt hij voor zijn Nederlandse fans eindelijk weer naar Amsterdam met een prachtige nieuwe show!

After 5 years, the popular rock musician is back on tour in Europe! Haluk Levent considers his music as "Anadolu Rock". It is a mixture of Turkish folk music and western sounds. His song "Akdeniz Aksamlari" is a classic. We also all know the songs "Yollarda bulurum seni", "askin mapushane" or "elfida“. Don't miss out!

Deze show wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Pera.