Hayley Williams

Hayley Williams

Max

Prijs € 25,90*

Afgelast

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden en helaas is het niet gelukt een vervangende datum te vinden. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Hayley Williams

support: The Ninth Wave

Hayley Williams komt op tour en dit keer all by herself! Naast dat ze mega siked is, is ze naar eigen zeggen ook bloednerveus om deze andere, nieuwe kant, van zichzelf te laten zien!

Toch kan de met een Grammy bekroonde zangeres van Paramore niet wachten om de nummers van haar langverwachte debuut solo-album Petals For Armor live met het publiek te delen. “Het is een enge, intense ervaring want de nummers worden steeds persoonlijker“ zegt Williams. Maar ze is er helemaal klaar voor dus dit beloofd een opwindende en spannende live show te worden! Van talloze uitverkochte wereld tournees en headlining festival-sets komt Hayley terug naar de intieme setting van onze Max! 

Hier moet je natuurlijk bij zijn!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.
    Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
  • Tweet this


Melkweg tipt