J Hus

J Hus

OZ

Prijs € 17,05*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

J Hus

Momodou Jallow a.k.a. J Hus komt terug naar Melkweg! Je kon deze Britse rapper al eens eerder zien vlammen tijdens Encore: It's A London Thing waar hij samen met Lethal Bizzle de Max afbrak. In mei dit jaar bracht J Hus zijn debuutalbum Common Sense uit, die in één rechte lijn naar nummer 3 in de iTunes Chart steeg. Twee van zijn meest bekende bangers zijn de singles Did You See en Dem Boy Paigon, maar hij pakte ook shine door diverse features op tracks van bijvoorbeeld Stormzy en Ghetts. De Afrobeat soldier komt een dikke show geven zoals we van hem gewend zijn. Did you see what he did? He came in a black Benz, left in a white one…

De support komt van Yung Nnelg. 

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.

  • 19:30 zaal open
    20:10 Yung Nnelg
    20:30 DJ YBE
    21:00 J Hus
  • Tweet this
Yung Nnelg


Melkweg tipt