Concert

James Righton

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 14,40
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit programma is helaas afgelast wegens onvoorziene planningsconflicten in het tourschema. Kaartkopers ontvangen automatisch een refund via Ticketmaster.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

James Righton werd bekend als de zanger en toetsenist van de Britse nu-raveband Klaxons. Na jaren van internationaal succes werd achter dit verhaal in 2015 met de laatste tour een punt achter gezet. Sindsdien morphte James in de eenmans-popsensatie Shock Machine, tot hij in 2020 met 'The Performer' de eerste plaat onder zijn eigen naam uitbracht. Dit jaar heeft James Righton zichzelf echter alweer opnieuw uitgevonden. De nieuwe plaat 'Jim, I'm Still Here' staat vol betoverende synths en heeft een verfijnd elektronisch randje dat in samenwerking met de heren van Soulwax tot stand is gekomen. De plaat verschijnt in juli via DEEWEE en de eerste single 'Pause' is nu te beluisteren.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie.