• Concert

Jan Akkerman 75 Jaar

WALK OF MY LIFE TOUR

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 23
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste programma van 29 december 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

19:30 Zaal open 20:30 Jan Akkerman

Jan Akkerman behoort met een omvangrijke carrière van zo'n 60 jaar tot een van de meest gerespecteerde gitaristen van Nederland. Met de progressieve rockband Focus kon Akkerman in de jaren '70 wereldwijd op tour en bouwde hij een imposante internationale carrière op.

Gedurende deze avond - onderdeel van de Walk Of My Life-tour -  zal Akkerman's lange muzikale loopbaan centraal komen te staan. Op de setlist staan nummers van Johnny & His Cellar Rockers, The Hunters, Brainbox en Focus tot solostukken van zijn laatste album ‘Close Beauty’ (2019). Op het podium naast Jan staat zanger Phil Bee (o.a. bekend van The Voice Senior) en zijn meer dan voortreffelijke band (Coen Molenaar, Marijn van den Berg en David de Marez Oijens). 2022 wordt zijn jubileumjaar en deze show heeft nog altijd de weergaloze Jan Akkerman als stralende middelpunt!