• Concert

Jordan Mackampa

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:30 Kymara 20:30 Jordan Mackampa

De show van Jordan Mackampa in Melkweg is helemaal uitverkocht. maar er zijn nog tickets beschikbaar voor zijn show in TivoliVredenburg op woensdag 16 oktober!

Jordan Mackampa vermengt in zijn muziek moeiteloos Congolese invloeden met zijn Midlands-levenservaring  Zijn soulvolle nummers, geïnspireerd door legendes als Marvin Gaye en Bill Withers, weven zijn tijdloze stem met meeslepende melodieën en diepgaande teksten tot een betoverend geluid dat zijn persoonlijke reis en stedelijke verhalen omarmt. Onlangs kondigde hij de komst van zijn nieuwe album 'Welcome Home, Kid!' aan dat zal verschijnen op 16 februari 2024. In maart staat hij in onze Max!