• Concert

Joshua Bassett

The Golden Years Tour

support: Thomas Day

MAX

  • Prijs:
  • € 120 VIP
  • € 40,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! *** Voor dit concert zijn VIP-pakketten te koop. Een VIP-pakket bestaat uit: - Toegang tot de show; - Early entry; - Specially designed VIP gift item; - Exclusieve Joshua Bassett content via QR-code; - VIP-laminaat & lanyard; - Pre-show merchandise shopping. Deze VIP-pakketten worden aangeboden op initiatief van de artiest. Melkweg is niet betrokken bij de samenstelling of afwikkeling van deze pakketten.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

Wegens groot succes voegen wij een extra show op zaterdag 28 september toe aan onze agenda!

De reguliere tickets voor deze show zijn uitverkocht, maar er zijn wel nog VIP-tickets verkrijgbaar. Je kan de VIP-tickets kopen via deze link

De 23-jarige Joshua Bassett is een echte alleskunner. Als ervaren muzikant, songwriter, acteur en multi-instrumentalist kwam hij in 2019 in de spotlight te staan door zijn rol als Ricky Bowen in ‘High School Musical: The Musical: The Series’, waarvoor hij een Emmy Award won. In 2019 bracht hij na het sluiten van een contract met Warner Records zijn debuutsingle ‘Common Sense’ uit, waarna in 2021 zijn debuut-EP verscheen. Na zijn uitverkochte headlinetour in 2023 komt zijn langverwachte debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli uit. In september staat de zanger in onze MAX, mis het niet!

EXTRA SHOW