• Concert

Kans

Support: YVES

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 16,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Dit is het verplaatste concert van 21 en 26 oktober 2021 en 27 januari 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum.

20:00 zaal open 20:30 YVES 21:30 Kans

Dit is het verplaatste concert van 27 januari. 

Kans staat op 1 juni in onze Oz! De Amsterdamse rapper is al sinds 2016 als MC te zien in shows van Jonna Fraser én stond toen al op het debuutalbum van Josylvio met een gastbijdrage op ‘Was Je Bij Me’ en de hitsingle ‘Doe Je Dans’ met Bizzey, Jozo en Adje. Onder de alias YOUNGBAEKANSIE heeft hij al meerdere projecten uitgebracht, waaronder ‘Mooie Man’ en ‘Vibes’ met gastbijdrages van o.a. Sevn Alias en Idaly. Vorig jaar kwam zijn debuutalbum ‘deze eenzaamheid laat mij niet alleen’ uit – een 13 tracks tellende, Nederlandstalige R&B plaat met hip-hop, trap en Caribische invloeden. 

Support: YVES
Maak kennis met alternative R&B and HipHop artist YVES. Muziek heeft altijd een hele grote rol gespeeld in zijn leven. Met zijn debuut-EP ‘SADDERDAYS’ brengt YVES een frisse sound voor de Nederlandse R&B- en Hiphop culture . Vooral de live performance met band laat de kracht van deze plaat zien. Zijn tweede EP ‘HIGHSANDGOODBYES’ geeft een vervolg aan de muzikale creativiteit van YVES en is nu overal te streamen!