• Concert

Kenya Grace

Amsterdam Dance Event

Upstairs

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 17,25
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:30 Doors 20:30 Kenya Grace

De Britse muzikant Kenya Grace deelde een kleine sneak peek van haar eigen drum & bass track 'Strangers' vanuit haar slaapkamer. De preview binnen de kortste keren maar liefst 35 miljoen keer bekeken! Sindsdien is die bescheiden snippet uitgegroeid tot een volwaardig nummer en is het uitgebracht op Major Recordings. Ze wordt vergeleken met grote namen als PinkPantheress en Charli XCX.

Geboren in Zuid-Afrika en opgegroeid in Groot-Brittannië, heeft Kenya Grace zich ontwikkeld tot een multitalent als zangeres, songwriter en producer. Ze weet als geen ander hoe ze de perfecte mix kan creëren tussen de energie van de nachtelijke dansvloer en de sublieme kunst van liedjes schrijven. Na haar afstuderen aan de prestigieuze Academy of Contemporary Music in Engeland, heeft ze haar leven volledig gewijd aan de muziek.