• Concert

Kiana Ledé

Grudges: The World Tour

SUPPORT: ROMY DYA

OZ

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 28,75
  • € 130 Meet & Greet Experience
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Op de website van Ticketmaster bieden we kaartkopers die verhinderd zijn de mogelijkheid om hun tickets op een betrouwbare manier door te verkopen. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief! -- Kiana Ledé Meet & Greet Experience: Early entry into the venue Exclusive meet & greet with Kiana Ledé Personal photograph with Kiana Ledé Crowd-Free Merchandise Shopping Official Meet & Greet laminate Limited availability

18.15 Doors VIP 19.30 Doors 20.00 Romy Dya 21.00 Kiana Ledé

Wegens succes is er een extra show van Kiana Ledé aangekondigd! 

Kiana Ledé komt naar Amsterdam en brengt haar persoonlijke en unieke pop/R&B sound met zich mee! De multi-instrumentalist begon in 2011 met het releasen van muziek, en boekte grote successen met tracks als 'EX', 'Mad At Me' en 'Chocolate'.  Ter ere van haar nieuwe album 'Grudges gaat de zangeres op tour, en kun je haar talen en muzikale veelzijdigheid eind dit jaar ook in Melkweg bewonderen!

De support is deze avond in handen van singer-songwriter Romy Dya! De R&B- en popartiest heeft een schat aan ervaring in de muziekindustrie, en werkte in haar carrière samen met vele internationale grootheden zoals o.a. Ghostface Killah en Busta Rhymes.