Concert

Kraak & Smaak (Live XL)

20 jaar jubileumshow - Amsterdam Dance Event

Max

  • Prijs:
  • € 25,30
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is

2023 is een bijzonder jaar voor Kraak & Smaak. Het Leidse producertrio bestaat namelijk alweer 20 jaar en komt dat tijdens Amsterdam Dance Event vieren in de Max!

Speciaal voor dit jubileumjaar pakt het trio uit met speciale shows met gastoptredens en extra muzikanten, waar de band het publiek meeneemt langs het gehele oeuvre. Natuurlijk zijn de vaste vocale krachten Berenice van Leer en Ivar Vermeulen ook weer van de partij. Al sinds de eerste albums Boogie Angst en Plastic People met hits als Squeeze Me en Money In The Bag reizen de Leidenaren de hele wereld over met hun dj sets en live optredens. 

Nu, jaren later, is de formatie nog steeds niet weg te denken dankzij hun unieke mix van funk, soul, disco en electronica en succesvolle samenwerkingen met andere artiesten. Zo verschenen er singles met o.a. Parcels, Mayer Hawthorne, Izo FitzRoy en recentelijk ook Durand Jones. De heren zitten niet stil, want er wordt alweer gewerkt aan het zesde album waar dit jaar de eerste singles van zullen verschijnen. Deze zomer verschijnt ook het album ’Twenty’, waar de grootste hits van de band zijn verzameld.

Wie er bij de vorige ADE-shows bij was, weet dat Kraak & Smaak en ADE een gouden combinatie zijn, dus set die (ADE)-date maar vast!