Loyle Carner

Loyle Carner

OZ

Prijs € 18,15*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Loyle Carner

'De nieuwste hoop van de Britse hiphop', zo schreef onder andere The Fader, en velen met hen. Loyle Carner, een 22 jaar oude MC uit Zuid-Londen, distantieert zichzelf volledig van de Amerikaanse rap-stereotypes. Zijn debuutalbum 'Yesterday's Gone' uit 2017 is dan ook mijlenver verwijderd van de opgeblazen showbizrap waarvan YouTube tegenwoordig uit zijn voegen barst. Carner rapt over de meest uiteenlopende, alledaagse maar uiterst persoonlijke onderwerpen zoals zijn gebruik van Ritalin toen hij een puber was, maar ook over het proberen te bakken van pannenkoeken zoals zijn oma dat deed. 

Met drie succesvolle UK tours met Joey Bada$$, Kate Tempest en Atmosphere in zijn achterzak staat Loyle Cartner op het punt om grote stappen te maken in niet alleen het Britse circuit, maar ook ver daarbuiten. Daarnaast heeft hij besloten niet alleen te komen. TheColorGrey (aka Grey) komt Loyle deze avond supporten. Kortom, kom deze jongens checken in oktober. You won't regret it.  

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.
Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?
Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

TheColorGrey


Melkweg tipt