• Concert

M Huncho

MAX

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 20,70
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Doors 19:00 DJ Sokartara 20:15 M Huncho

Na een uitverkochte show in de OZ in 2019 en in de Max in 2022, keert M Huncho weer terug naar Melkweg! De anonieme rapper werd in één klap bekend nadat hij verscheen in de online show ‘Mad About Bars’, waarin elke week een Britse rapper wordt uitgenodigd om te komen freestylen. Huncho's freestyle werd door de Mad About Bars fans direct uitgeroepen tot de beste van de show. Niet alleen zijn verschijning is opvallend - hij is namelijk alleen maar te zien met een masker op - maar ook zijn kenmerkende autotune sound die niet gebruikelijk is in de huidige UK hiphop scene, zelfbenoemd als trapwave. Afgelopen september bracht hij zijn meest recente album uit, 'my neighbours don't know.' waar hij samenwerkte met onder andere Nafe Smallz en K-Trap. Tijd voor M Huncho om weer op tour te gaan, die gelukkig ook weer een stop maakt bij de Melkweg!

SUPPORT: SOKAREKTA

Met 15 jaar ervaring in de muziekindustrie kun je wel zeggen dat musicoloog Sokarekta een begrip is geworden in het wereldwijde nachtleven. Door zijn jarenlange ervaring experimenteert hij graag, en neemt hij het publiek mee in verschillende genres variërend van Hiphop, Afro House, Jazz Fusion, RnB en Soul.