Mabel

Mabel

Max

Prijs € 18,40*

Uitverkocht
* Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

Mabel

Goed nieuws! Vanwege de overweldigende animo voor de show van Mabel is deze show verplaatst naar de Max!

Sinds ze in 2015 aan het toneel verscheen was het meteen duidelijk dat Mabel niet voor spek en bonen meedoet, dit is eredivisie-pop. Met een groeiend aantal hits op haar naam, waaronder het lekkere ‘Finders Keepers’, 'Bad Behavior' en 'Don’t Call Me Up' en een tour met niemand minder dan Harry Styles, maakt Mabel de belofte meer dan waar. Niet zo gek want de popzangeres is de werkelijke liefdesbaby van Neneh Cherry en Massive Attack producer Cameron McVey. Om het helemaal in de familiesferen te houden schrijft Mabel haar liedjes vaak samen met broerlief Marlon Roudette. 

Als kind was ze in de studio toen de Sugababes debuut 'One Touch' opnamen met daarop doorbraaksingle ‘Overload’. Tel daar die muzikale genen bij op en je begrijpt hoe Mabel glitterkanonnen van dansbare hits à la Dua Lipa moeiteloos weet af te wisselen met laidback 90’s r&b grooves die doen denken aan TLC’s ‘CrazySexyCool’ en de soulvolle low key pophits van Sugababes uit het begin van dit millenium. Haar achtergrond is
onmiskenbaar indrukwekkend, maar haar talent net zo. Wij hebben Mad Love voor Mabel!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 zaal open
    19:30 Kali Claire
    20:30 Mabel
  • Tweet this


Melkweg tipt