• Concert

MEAU

Support: Sarah & Julia

Max

Let op: dit evenement heeft al plaats gevonden

  • Prijs:
  • € 19,55
  • Excl. € 4 (maand)/€ 25 (jaar) verplicht lidmaatschap.

Alle tickets voor dit programma zijn uitverkocht. Via de officiële verkoopkanalen zijn dus geen tickets meer verkrijgbaar. Tickets die elders worden aangeboden zijn doorverkochte tickets die meestal voor een veel hoger bedrag worden verkocht en waarvan wij de geldigheid niet kunnen garanderen. Let op: er zijn oplichters actief!

19:00 Zaal Open 19:30 Sarah & Julia 20:30 MEAU

MEAU is het soloproject van de zangeres, songwriter en producer Meau Hewitt (21). Haar kleine, pure songs gaan over dagelijkse onderwerpen als de liefde, persoonlijke ontwikkeling en eenzaamheid. Met een vleugje synths, warme sounds, dromerige koortjes en muzikale inspiratiebronnen als Eefje de Visser, Jeremy Zucker en Holly Humberstone. 

Na haar eerste EP ‘Kalmte’, verscheen op 10 september 2021 MEAU’s succesvolle single ‘Dat heb jij gedaan’, welke o.a. 3FM Megahit, Qmusic Alarmschijf, Radio 2 TopSong en MNM Big Hit (België) werd. Tijdens de eerste lockdown is ze zich volledig gaan richten op het schrijven van Nederlandstalige teksten en het produceren van haar eigen muziek. Na het releasen van ‘Dat Heb Jij Gedaan’ ging het hard: zo staat ze al meerdere weken op nummer 1 in de Nederlandse top 40, staat ze in België op nummer 2 in de UltraTop en is ze een graag geziene gast bij Metropole Orkest, The Streamers en vele tv- en radioprogramma's. 

Dit jaar gaat MEAU op pad met haar eigen clubtour, met dit najaar een show in onze Max. Don't miss out!